категорії: блоґ-запис

Easymuffin Midnight Melodies Collective --different colors made of tears

теґи: Easymuffin Midnight Melodies Collective, Ви ще не чули?, новий гурт

Ну що ж, соратники, возрадуймося!

Хороший гурт Easymuffin Midnight Melodies Collective (ну і назви в тих молодих гуртів) обзавівся сьогодні сторінкою на maspace. Там поки що все напівпорожньо, але в плеєрі є трек Rare і я його вже слухаю четвертий раз поспіль.

Група з розряду тих, які опиняються в топах ластефем-юзерів, які розгулюють в футболках з гордим написом «I Listen to Bands That Don't Even Exist Yet!», сформована цим літом, вже встигла відіграти кілька концертів (на сольник ще не замахувалися) на яких завдяки правильному самопіару завжди був повний зал. Грають на стику пост-року і джазу. На концерті валять енергетичною хвилею, для доказу ось Вам відео з дебютного виступу в 44.

 

Не знаю в що це все переросте, але швидше за все Бінго вони не збиратимуть (можливо навіть не мають цього в планах), на FM–радіо їх теж не буде (ніякий програмний директор не має такої ненависті до своїх ведучих, аби заставити їх виговорювати цю назву в ефірі). Ставлю на появу локального культу в Києві з регіональними осередками в Харкові, Львові та Одесі, можливо навіть на появу в лайн-апі Флюгерів Львова чи Джаз-Безу. Ну і чекаю альбом, він мав би бути дуже соковитим.