категорії: стаття

Доктор Хаус советует: "Не начинай, если это возможно!!!"

теґи: несмак, стидоба, як же ж так можна?, ідіотизм

 Соратники, пропоную Вашій увазі п'ятихвилинку ненависті.

 Поділюся рецептом популяризації молодих музичних колективі в період панування web 2.0 та того часу коли умами заволоділо серіальне відродження першого десятка нульових. Варто просто написати пісеньку про Доктора Хауса, так як це зробили учасники гурту WashingTones.

 

Беремо кілька не надто цікавих гітарних рифів, драйвове аранжування, римуємо фрази «Please,  Dr. House» і «Where is your house», нарізаємо в кліп уривки з серіалу, перемішуємо і от Вам музичний фаст-фуд з 68 000 переглядів на youtube. І це при тому, що у футболках з Хаусом ходять мало не продавщиці горішків в переходах. Це при тому, що цю тему вже рік тому талановито (наголошую, талановито) обіграли СБПЧ-Оркестр.

Не здивуюся якщо гурт WashingTones запише цілий альбом з «хітами» про Декстера, Теорію Великого Вибуху та прихованим треком про сім’ю Букіних.

 Ага, ну і раз пішла така п’янка, то розкажу Вам свіжий несмішний анекдот: «Гапочка виграла Всеукраїнський фінал GBOB» -- "Где же вы родители? Куда же смотрит школа?" Для тих хто в коментах буде писати, що Гапочка вчора в Бінго була найкращою, одразу зауважу -- це ще більша печаль!